Millel põhineb sinu hambaarsti valik? Kas kuulad tuttavate soovitusi, käid oma arsti juures vanast harjumusest või sa eriti ei valigi arsti? Meie soovitus on põhjalikult kaaluda, kuhu ravile lähed ning mõelda, mida sa hambaarstilt tegelikult ootad. Kui oled parasjagu valikuprotsessi keskel, siis meil on sulle mõned soovitused.

Uuri hambaarsti  varasema kogemuse ja hariduse kohta

Tihtipeale on hambaravikliinikute veebilehel välja toodud arstid ja nende eelnev kogemus või haridus. Osadel kliinikutel on ka sotsiaalmeedias täiendav informatsioon või tutvustus arstide kohta. Soovitame uurida hambaarsti tausta. Kuna valdkond on kiiresti arenev, siis tänapäeval ei piisa enam pelgalt kõrgkooli haridusest, vaid olulise tähtsusega on ka koolitused ja mingile valdkonnale spetsialiseerumine. Meie arstid täiendavad end pidevalt ning on keskendunud täiskasvanute hambaravile.

Hambaravikliiniku sisseseade

Hambaravi kvaliteeti täiendavad oluliselt kaasaegsed seadmed. Valdkonna kiire areng ei mõjuta ainult arstide pädevust, vaid ka tehnikat. Uuemad seadmed on mugavamad, efektiivsemad ning rohkemate võimalustega. Otepää Hambakliinikus on kaasaegne röntgeniseade, hambaravitool ning uusim hambaravitehnika. Kogu sisseseade on spetsiaalselt tellitud uue kliiniku avamiseks.

Hambaravikliiniku asukoht

Kui elad suurematest keskustest, Tallinnast või Tartust, eemal on suhteliselt keeruline leida endale lähedalasuvat ja sobilikku hambaravikliinikut. Maa või väiksemate linnade elanikele tähendab see tihtipeale tüütut sõitmist ja ajaplaneerimist. Kodukandis professionaalse hambaravi teenuse osutamine tänapäeval on privileeg, mida otsustasime pakkuda Otepää piirkonna inimestele. Seda Tallinna ja Tartu kliinikutega samal tasemel ning kaasaegse tehnikaga. Kokkuvõtteks loodame, et need punktid aitavad jõuda just selle õige hambaarstini. Valiku olulisust ei tasu alahinnata. Me kõik soovime endale valutut ning meeldivat hambaravi kogemust, mille jooksul me ei pea muretsema kvaliteedi, arsti pädevuse või raviasutuse asukoha pärast. Otepää Hambakliinikusse saab mugavalt teha broneeringu siin www.ohkliinik.ee#broneerimine