Keerukam hambaravi hõlmab enamasti mitmeid vistiite. Õnneks ei pea sellise ravi saamiseks enam raiskama aega ega raha korduvalt Tartusse reisides, sest peale meie hambakliiniku avamist on kohalikel võimalus oma kodulinnas kasutada tipptasemel panoraamröntgenit, suukirurgia ja implantatsiooni teenuseid, mille kvaliteedi tagavad kasutusel olev tehnika ja ravitingimused. 

Arsti juurde saamine lihtsamaks

Eriti peaks uudis rõõmustama eakamaid inimesi, kellele kodust kaugele liikumine raskendatud või lausa üle jõu käiv, sest nüüd saab vajalikud teenused kordades lähemalt kätte. Kui suurde linna võib ravile saamise järjekord pikk olla, ei pea meie juurde tulles selle pärast muretsema – sabas tuleb tunduvalt vähem oodata.

Kvaliteetne ravi

Tipptasemel on ka Otepää Hambakliiniku arstid, kes raviarsti hariduse ja kogemustega oskavad teostada ka keerukamaid operatsioone ja ravi ning teevad enda tööd südamega. Tänu sellele saame pakkuda Tartuga sama kvaliteetset proteesimisteenust Valgamaal. 

Otepää Hambakliinik pakub nii suust eemaldatavaid kui ka mitte-eemaldatavaid proteese

Proteesimine on hamba või selle osa asendamine konstruktsiooniga, mille valmistamises osaleb ka hambalabor. Hambaproteesi kavandamine olemasolevasse hammaskonda, et tagada proteesiravi pikaajaline edukus, kuulub hambaarsti raskeimate otsuste hulka, seda ka pärast hoolikaid kliinilisi ja röntgenoloogilisi uuringuid. Tabelis on näha, milliseid proteese Otepää Hambakliinikus pakume.

Suust mitte-eemaldavate proteeside valik: Suust eemaldatavate proteeside valik: 
Kroon asendab hamba pinnakihi püsiva materjaliga, mis taastab hamba tugevuse ja ilu.

Sild on puuduvat hammast asendav konstruktsioon, mis kinnitub naaberhammastele.

Laminaat katab esihammaste huulepoolseid pindu portselaniga.

Panus ehk laboris valmistatud täidis säilitab võimalikult palju oma hamba kudet, valmistamiseks kasutatakse kas kullasulamit või keraamilist materjali.
Plaatprotees on protees, kus ei kasutata metallist elemente (va vajadusel fikseerimiseks) ja tehakse juhul, kui kõik hambad või enamus nendest on kaotatud.

Tugibüügelprotees on metallkarkassiga, mis annab konstruktsioonile tugevuse ja proteesile väiksemad mõõtmed ning suurendab proteesi kasutamise mugavust. Protees toetub suus olevatele hammastele tugiklambrite abil.

Kombineeritud protees tähendab erinevat liiki proteeside kombineerimist. Näiteks võib osa hambaid taastada kroonide või sildadega, osa aga asendada eemaldatava proteesiga

Kui sa päris täpselt ei tea, millised proteesid sulle sobiksid, siis võta ühendust. Meie protseesiarst selgitab võimalusi ja leiab sinuga üheskoos lahenduse.

Seega, eelista kohalikku! Tule tee oma naeratus korda kodulinnast lahkumata ja aita ka lähedaste elu lihtsamaks teha ning anna ka neile Otepää Hambakliiniku võimalustest teada! 🙂